Guld & Titelsponsor

 
 
golf_europe_2016-768x768

City Golf sponsrar och namnger touren.
Det här är en treårig satsning som City Golf gör tillsammans med MOS-Alliansen och Bangolfsverige, och vi ser fram emot ett givande samarbete. Vi rekommenderar varmt City Golf till alla svenska bangolfföreningar som funderar på att bygga nytt, och hjälper gärna till att förmedla kontakt till rätt person var ni än befinner er i processen.

 

Silversponsorer

 
 
Sia Glass

SIA Glass sponsrar touren på silvernivå. Det innebär att ni kommer att se mycket av SIA Glass på deltävlingarna och i tourfinalen. Ett familjeföretag som tillverkat svensk glass med kärlek och omtanke i generationer. Vi rekommenderar alla svenska bangolfföreningar att ta en titt på vad SIA Glass har att erbjuda, och hjälper er genom processen och vem ni ska kontakta.

 

Bronssponsorer

 
 
Get A Site

Get A Site Webbyrå på Alnö sponsrar touren på bronsnivå.
Det lilla företaget med kunden i centrum samt en enorm förkärlek till bangolf, Get A Site Webbyrå producerar City Golf Tours hemsida och sponsrar även med serverutrymme. Med deras enkla och egenproducerade system ser vi till att ge er det senaste från touren direkt i din dator, mobil eller surfplatta.

 

Sponsorer