Tredje deltävlingen är avgjord

I helgen avgjordes tredje deltävlingen i touren.

Jonny Jänsby fortsätter att dominera i breddklassen och tog i helgen sin andra seger för säsongen, han segrade med hela 10 slag och kammade hem 2200 kr. Bakom Jonny var det jämnare där 4 spelare klämde ihop sig på 2 slag, där drog dock Maria Möller det längsta strået och tog andraplatsen. Tredje platsen tog Christer Timvik hem efter sudden emot Rebecka Johansson och Christian Söderqvist.
DSC_0088 

I elitklassen var det länge många namn med uppe i toppen men när det drog ihop sig så var det Gunnar Bengtsson som fick kliva upp överst på prispallen. Inte helt oväntat då han visat upp en otroligt högt klass i samband med tidigare deltävlingar i touren. Det är till och med så bra att hans sämsta placering är en tolfteplats. På 6 spelade tävlingar har Gunnar placerat sig topp 10 i 5 tävlingar.
gunnar 

Jämnare var det om andraplatsen där Tomas Sennerby och Mats Eisenschmidt fick spela sudden, och Tomas till slut avgjorde på bana 5. 

DSC_0093 

Vi gratulerar Tomas och Mats till deras plats i finalen som spelas i Norrköping i spetember.

Glädjande för touren är också att vi lockar fler och fler internationella deltagare och efter helgen har vi ytterligare en nation med på leaderboarden då Matej och Daniel Vlcek kom på besök från Tjeckien.

Tillbaka till föregående sida

Sponsorer