Deltävling 8

Då var den sista deltävlingen i årets tour avgjord!
Trots dåligt väder så var det väldigt bra spel där banrekordet sattes två gånger och dessutom tangerades fleratalet gånger.
För första gången i tourens historia så lyckades en spelare i breddklassen vara totalbäst, grattis Alexander TImvik.Alexaner vann breddklassen i överlägset och visar att han blir att räkna med när finalen avgörs i Haga om 1,5 vecka, där Alexander dessutom har hemmaplan.

På grund av vädret så togs beslutet att spela ett varv extra på lördagen, vilket visade sig vara ett bra beslut. Tävlingen startade även på söndagen men vid första regnavbrottet strax före kl 09.00 togs även beslutet att ställa in återstående varv på grund av det så ströks alla varv som spelats klart på söndagen och endast dom 5 varv som spelades under lördagen räknades.

Tvåa på rakalistan hittar vi Erik Hjalmarsson som återigen gör en bra tävling där han är långt fram vilket också tog honom upp till en delad fjärde plats på leaderboarden tillsammans med Gunnar Bengtsson, dessa två får dela på det sista priset på årets leaderboard.

Nu tar vi sikte emot Norrköping och Hagas fina anläggning där finalen avgörs 10-11 september, inbjudan till finalen kommer att publiceras på hemsidan under dagen den 29/8, samt en lista med kvalificerade deltagare.

Tillbaka till föregående sida

Sponsorer