Deltävling 7 avgjord

Då var den näst sista deltävlingen avgjord!

Helgens tävlngar i övik lockade 60 startande plus 6 ungdomar. Många deltagare hade rest långt med en uttalad plan att dom satsar på att placera sig högt på leaderboarden. Två av dom som rest långt var Mattias Hägglöf som gick upp i ledning på leaderboarden och Anders Lönnkvist som klättrade upp till en andra plats i tabellen

I breddklassen segrade Jonathan Elfving med tävlingen tredje bästa resultat. Fyra slag bakom Jonathan placerade sig Oscar Holmlund med ett stabilt spel hela helgen ytterliggare 4 slag bakåt var det desto jämnare där tre spelare spelade särspel om tredjeplatsen, där segrade Dennis Johansson Vaara.
prispallbreddovik 
I elitklassen var det som väntat jämt hela tävlingen där tre spelare var lika inför sista varvet, Einar Mattson, Mattias Hägglöf och Jesper Lindberg. Einar var den som lyckades bäst sista varvet och knep första platsen. Jesper fick en tung start på finalvarvet men lyckades nästan komma ikapp Mattias på slutet av varvet ändå, men när Mattias kontrade på Jespers spik på bana 18 stod det klart att Mattias höll undan med ett slag mot Jesper och att Einar segrade ett slag före honom.

Nu laddar vi inför sista deltävlingen i Örebro där vi hoppas på ett högt deltagare antal då många spelare fortfarande bara har spelat 2 deltävlingar.

Efter nästa helg tar vi en helgspaus innan vi intar Norrköping och Hagas vackra anläggning för finalen!
Tillbaka till föregående sida

Sponsorer