Deltävling 4 avgjord

Den fjärde deltävlingen i City Golf Tour spelades i helgen på Askim BGKs fina anläggning i perfekta förhållanden, och tävlingen bjöd på spännande bangolf i tre olika klasser: Bredd, Elit och Ungdom. Här är en sammanfattning av resultaten från tävlingen.

I Bredd-klassen var det Staffan Thulin från Askims BGK som tog hem förstaplatsen med ett imponerande snitt på 29,0 slag, vilket gav en sjunde plats på raka listan. Mikael Hedberg och Staffan Lundblad från Gullbergsbro BGK kom på andra och tredje plats med ett snitt på 31,7 respektive 32,7 slag.
 Breddklass-Askim-2023  

I Elit-klassen visade Morgan Munter från Sundsvalls BGK återigen upp att han tillhör de absolut bästa i landet genom att ta förstaplatsen med ett snitt på 27,7 slag. Kevin Sundström från Sundbybergs BGK och Gunnar Bengtsson från Askims BGK hamnade på andra och tredje plats, ett respektive sex slag efter Morgan.
Elit-Askim-2023  
I Ungdomsklassen var det Julius Heed från Askims BGK som tog förstaplatsen med ett snitt på 36,8. Jakob Heed, också från Askims BGK, hamnade på andra plats med ett snitt på 43,0.

Ungdom-Askim-2023

Prisutdelningen i Elit-klassen inkluderade ett förstapris på 10 400 kr, medan andra och tredje priset var 6 600 kr och 4 400 kr, respektive. I Breddklassen fick vinnaren 1 700 kr, medan andra och tredje priset var 1 100 kr och 700 kr, respektive.

Tillbaka till föregående sida

Sponsorer